Designsivu

Verkkokaupat

Rajoitteeton, dynaaminen ja toimiva verkkokauppa, E-commerce julkaisujärjestelmä, Verkkokaupan UX & sisältö

Kotisivut & Markkinointi

Ilmoittautumis- ja varausjärjestelmät

Pyydä tarjous

hello@designsivu.fi tai 040 0632 553

Verkkokauppapaketti

Kaikki mitä tarvitset

Avaimet-käteen periaatteella toimiva verkkokauppapakettimme on kaikki mitä tarvitset alottaaksesi myymään tuotteita verkossa. Oletpa minkä kokoinen yritys tahansa, verkkokauppamme auttaa sinua kasvamaan. Verkkokauppamme on kuin virtuaalinen näyteikkuna, jossa voit esitellä tuotteita, palveluja ja alennuskampanjoita. Verkkokauppaan saa liitettyä lukuisia maksutapoja, mukaanlukien Suomalaiset verkkopankkimaksut.

Käyttämämme verkkokauppa-alusta on WooCommerce – kaikkien aikojen suosituin verkkokauppa. WooCommerce pystyy käsittelemään vaivatta suuria määriä liikennettä, joten asiakkaiden ja tuotteiden määrää pystytään kasvattamaan loputtomasti. Alustaa kehitetään ja päivitetään jatkuvasti, joka tekee siitä vakaan ja turvallisen vaihtoehdon. Silti ohjelmisto itsessään on ilmainen, joten siitä ei aiheudu lisäkustannuksia.

Maksukaistat

Joustavat maksuvaihtoehdot

Verkkokauppa toimii Suomalaisten verkkopankkien ja kaikkien luotto- ja pankkikorttien kanssa. Verkkokauppaan on saatavilla lukuisia maksukaistoja, kuten Bambora, Klarna, PayPal, Paytrail, Stripe. Kauppaan saa liitettyä myös Apple Pay:n.

Data

Kattavat käyttäjätilastot

Saat tilastoja kauppasi ja sen tuotteiden suorituskyvystä. Näet myös tilastoja palautuksista, sekä käytetyistä kupongeista. Oikeanlaisella datalla voit helposti tunnistaa parhaat asiakkaasi, ja muuttaa tiedon myynniksi.

Myynti

Myy rajoituksetta

Verkkokaupassa voit tavaroiden lisäksi myydä myös digitaalisia tuotteita tai palveluja. Voit myydä loputtoman määrän tuotteita, ja lisätä rajattomasti tuotteita ja tuotevariaatioita.

Tietoturva

Turvallinen ja huoleton

Saat kaupan päälle tietoturvallisen, 2048-bittisen SSL-sertifikaatin, joka varmistaa, että tiedot verkkokauppasi ja asiakkaasi välillä on salattuja.

Hallinta

Kaikki mitä tarvitset

Voit hallita verkkokauppaa ilman erikoisosaamista. Hallinta sujuu kätevästi monipuolisen ja helppokäyttöisen WooCommerce -verkkokauppaohjelmiston avulla. WooCommerce kaikkien aikojen suosituin verkkokauppaohjelmisto,

Tilaukset

Helpota lähetystä

Verkkokauppa-alusta lähettää automaattisesti sinulle ja asiakkaillesi tilausvahvistukset, ja muut ilmoitukset. Verkkokauppaohjelmistossa voit palauttaa maksuja ja tehdä muita hallintatoimia. Verkkokauppaan saa myös integroitua ShipStationin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat kysyä lisätietoa tai tilata ilmaiset mallisivut, täytä alla oleva yhteystietolomake, niin otamme teihin yhteyttä. Voit myös soittaa numeroon 040 0632 553 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hello@www.designsivu.fi.

Start typing and press Enter to search