Designsivu

Varausjärjestelmät

Varaus- ja maksujärjestelmät seuroille, kisoihin ja tapahtumiin

Kotisivut & Markkinointi

WooCommerce Verkkokaupat

Pyydä tarjous

hello@designsivu.fi tai 040 0632 553

Varausjärjestelmä

Automatisoi ilmoittautumiset

Varausjärjestelmämme mahdollistaa ilmoittautumiset ja ilmoittautumismaksut kisoihin, tapahtumiin ja mihin tahansa muuhun. Järjestelmä poistaa ilmoittautumisprosessista kaiken manuaalisen työn. Tapahtuman järjestäjä näkee ajan tasalla olevan listan ilmoittautuneista, ja saa ilmoittautumismaksut automaattisesti tililleen

WordPress

Hallitse sisältöä

Uusia tapahtumia on helppo lisätä tulevaisuudessa WordPressin sisällönhallintaominaisuuksilla. Voit muokata tapahtumien hintaa, kuvia, tietoja sekä ilmoittautumislomakkeita. Voit myös valita haluatko ilmoittautuneiden listan olevan julkisesti näkyvillä. Varausjärjestelmä edellyttää WordPress-sivustoa, joka voi olla ennalta olemassaoleva tai Designsivun tekemä sivusto.

Case study

Kotkan Pursiseura

Kotkan Pursiseura, kuten monet muutkin pursiseurat, ilmoitti ennen sivuillansa purjehduskisat ja tapahtumat, joihin pystyi ilmoittautumaan maksamalla ilmoittautumismaksun tilisiirtona. Kotkan Pursiseuran piti aina jälkikäteen tarkistaa manuaalisesti maksetut ilmoittautumiset.

A new beginning

Säästä aikaa & rahaa

Liitimme ilmoittautumisjärjestelmämme Kotkan Pursiseuran verkkosivuille. Nyt ilmoittautumiset maksetaan luotto- tai maksukortilla tai verkkopankkimaksuna, ja ilmoittautuneet näkyvät automaattisesti Kotkan Pursiseuran sivuilla. Nyt Kotkan Pursiseura helpottaa jäsentensä kanssakäymistä ja säästää omaa aikaa automatisoidulla ilmoittautumisjärjestelmällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat kysyä lisätietoa tai tilata ilmaiset mallisivut, täytä alla oleva yhteystietolomake, niin otamme teihin yhteyttä. Voit myös soittaa numeroon 040 0632 553 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hello@www.designsivu.fi.

Start typing and press Enter to search