Designsivu

Työnäytteet

Tutustu työnäytteisiimme, ja tilaa maksuton malli uusista kotisivuistasi!

Aaltonen Rent-Jetski

Aaltonen Rent-Jetski vuokraa vesijettejä sekä vesiurheiluvälineitä Turun alueella. Rent-Jetskin sivuissa olemme keskittyneet varauksen helpottamiseen, sekä erilaisten varausvaihtoehtojen viestimiseen asiakkaalle.

rentjetski-portfolio-mobile

Palonot Oy

Palonot Oy valmistaa ympäristöystävällistä, turvallista ja syövyttämätöntä palonestoainetta erilaisiin materiaaleihin, kuten teollisesti valmistettuihin insinööripuutuotteisiin, rakennuspuuhun, muoveihin, sekä puukomposiitteihin.

palonot-portfolio-mobile

Marina Cafe Laituri

Marina Cafe Laituri on Kotkan Sapokan pienvenesataman ytimessä, Kotkan pursiseuran kanssa tiiviissä yhteistyössä toimiva anniskeluoikeuksin varusteltu kahvila-ravintola, joka tarjoaa kävijöillensä myös vierasvenesatamapalveluja, kylmävesiuintia ja saunaa, sekä erilaisia tapahtumia.

laituri-portfolio-mobile

Arkkitehtitoimisto Ulla Hovi Oy

Arkkitehtitoimist Ulla Hovi Oy sijaitsee Kotkassa, meren lähellä, ja on erikoistunut erittäin laadukkaaseen arkkitehtityöhön – pääasiassa rakennus-, yhdyskunta- ja sisustussuunnitteluun.

ullahovi-portfolio-mobile

Kahvila-Ravintola Leikari

Ravintola Leikari on Kotkassa sijaitseva, perinteikäs kahvila-ravintola, joka tarjoaa aamiaista, päivällistä, sekä grillimenun erikoisuuksia.

leikari-portfolio-mobile

Merita Koskimies

Merita Koskimies on Porvoossa työskentelevä kuvataiteilija, maalari ja kromatisti. Koskimies laatii teosanalyysejä ja kirjoittaa maalaustaiteesta arkaaisesta moderniin.

gianart-portfolio-mobile

Kotkan Pursiseuran verkkokauppa

Kotkan Pursiseura on jo lähes 130 vuotta toiminnassa ollut seura, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä veneily- ja veneurheilumahdollisuuksia. Seura järjestaa jatkuvasti erilaisia tapahtumia sekä kilpailuja monenlaisille veneluokille.

kps-portfolio-mobile

Ravintola Meriniemi

Ravintola Meriniemi on Kotkan Pursiseuran tiloissa, Sapokanlahden sataman lähettyvillä toimiva ravintola. Meriniemi tarjoaa maukasta ruokaa, sekä aika-ajoin myös erilaisia tapahtumia.

meriniemi-portfolio-mobile

Purzin Paja

Purzin Paja on jo vuodesta 1996 toiminut metalli- ja puualan yritys. Palveluina romumetallien nouto- ja kierrätyspalvelu, metallituotteet ja -rakenteet sekä työkoneet ja niiden korjaukset.

purzinpaja-portfolio-mobile

Jätä yhteydenottopyyntö

Jos haluat kysyä lisätietoa tai tilata ilmaiset mallisivut, täytä alla oleva lomake niin otamme teihin yhteyttä. Voit myös soittaa numeroon 040 0632 553 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen hello@www.designsivu.fi.

Start typing and press Enter to search